Downloads | ClimaRad Skip to main content

Downloads

Op zoek naar handige documenten, informatie of onze prijzen?

Download het hier. We horen het graag als we iets voor u kunnen betekenen.

Downloads

Voordelig en flexibel bouwen met klimaatbeheersing van ClimaRad
Een centrale luchtbehandelingskast betekent talloze ventilatiekanalen, schachten en verlaagde plafonds. Door ventilatie decentraal per ruimte toe te passen bespaart u bouwvolume, is uw gebouw flexibel indeelbaar en creëert u een gezond binnenklimaat.

---

Mogelijkheden en voordelen van decentrale ventilatie in woningen
ClimaRad voorziet op eenvoudige wijze bestaande of nieuwbouw appartementen (hoogbouw) en grondgebonden woningen van ventilatie, eventueel gecombineerd met verwarming en/of koeling. De plug & play installatie maakt snel renoveren op grote schaal mogelijk en bewoners kunnen zelfs in hun woning verblijven tijdens de werkzaamheden. Dit decentrale klimaatsysteem, dat automatisch per vertrek ventileert op basis van bewonersgedrag, zorgt voor een hoge energiebesparing en reduceert bouwkundige kosten omdat kanalen en schachten overbodig zijn. Bekijk het (stapel)concept van ClimaRad, dat een gezond en energiezuinig binnenklimaat realiseert.

---

ClimaRad infomercial 2017
De ClimaRad infomercial toont in ruim een minuut de werking van ClimaRad.

---

ClimaRad filters vervangen in 5 minuten
Het onderhoud aan ClimaRad decentrale ventilatie-units is eenvoudig en snel uit te voeren. Vervang de filters van uw ClimaRad 2.0 ventilatie-unit in 5 minuten!

Invoer BENG/EPC/EI

Op zoek naar de beste oplossing?

Neem contact op voor een gratis en persoonlijk advies

Rolf-Jan Hans
Projectmanager Oost-Nederland

Umbraco.Web.PublishedModels.Image.())