Onze vacatures | ClimaRad Skip to main content

Werken bij ClimaRad

Onze vacatures

Over ClimaRad

Wij geloven in een gezond en duurzaam binnenklimaat en vinden dat alle gebouweigenaren de huidige energietransitie moeten kunnen realiseren met HVAC-oplossingen die toekomstbestendig zijn en maximaal scoren op ventilatieprestatie en energiezuinigheid. 

ClimaRad ontwikkelt, produceert en vermarkt intelligente decentrale ventilatie-units, lage temperatuur afgifte-units en slimme combinaties daarvan waarbij het milieu en het welzijn van de mens centraal staan.

In 2000 zijn wij gestart met een uitgebreid onderzoek naar ventilatieprincipes wat in 2002 heeft geleid tot de eerste generatie decentrale warmteterugwinning (WTW) toestellen met ingebouwde sensorsturing.

Deze eerste generatie is uitvoerig getest en zo ontstond in 2005 ClimaRad. Nu ruim 17 jaar later brengen wij onze jarenlange ervaring en kennis van ventilatie en verwarming dagelijks in de praktijk.

Door onze ervaring en het continue investeren in kennis, producten en mensen, zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste producent van decentrale ventilatieconcepten met WTW in Nederland. Alhoewel alles om ons heen steeds verandert is ons doel altijd gelijk gebleven: het produceren van intelligente decentrale ventilatiesystemen in combinatie met verwarming en/of koeling, waarbij het milieu en het welzijn van de mens centraal staan.

Onze producten zijn energiezuinig, betrouwbaar, comfortabel en onderhoudsvriendelijk. Wij leveren niet alleen het product, maar bieden tevens een sterke ondersteuning, zowel qua voortraject, implementatie als tijdens het na-traject, in de markt. Daarnaast voorzien we de klant van goede product documentatie en advies bij het uitwerken van ventilatieconcepten.

Bij ClimaRad heerst een informele werksfeer, plezier in ons werk staat voorop. Wij hebben passie voor ons werk, maar houden ook van die vrijdagmiddagborrel om de week goed mee af te sluiten.

Wil je ook bij ons komen werken? Stuur dan een open sollicitatie en wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen!

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures.

Open sollicitatie

Wij staan altijd open voor nieuw talent en zien je open sollicitatie graag tegemoet. Stuur je CV met motivatie t.a.v. B. Verbeek naar vacatures@climarad.com en laat ons weten waar jij van toegevoegde waarde kunt zijn binnen ons bedrijf!