Home »
»

Ook profiteren van onze kennis?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen.

Naam *

Wijziging directie ClimaRad BV

PERSBERICHT

22-01-2020

Per 1 januari 2020 heeft er een directiewisseling plaatsgevonden bij ClimaRad BV, gevestigd te Oldenzaal. Rutger Vasters betreedt de functie van algemeen directeur en neemt plaats naast commercieel directeur Ralph Liedenbaum en technisch directeur Clemens Veldhof. Vasters volgt daarmee Peter Schabos op die als adviseur betrokken zal blijven in de onderneming. Peter Schabos stond in 2005 als oprichter aan de wieg van ClimaRad BV. Hij heeft met zijn bedrijf en haar medewerkers decentrale ventilatie op de kaart gezet in de afgelopen 15 jaar.  

Het drietal is sinds 2018 al actief in de directie. Haar visie blijft ongewijzigd: onderscheidend zijn in haar decentrale concepten en in de ondersteuning naar de klant.  

Vasters: ‘’Voor de aankomende jaren ligt er een uitdagende opdracht: door innovaties onze leidende marktpositie in decentrale klimaat-oplossingen verder uitbouwen. Op deze manier dragen wij bij aan duurzamere en gezondere woningen en utiliteitsgebouwen”.

v.l.n.r. Ralph Liedenbaum, Rutger Vasters en Clemens Veldhof

-----------------------                                                          
ClimaRad B.V. is producent van innovatieve decentrale ventilatie-oplossingen i.c.m. verwarming en/of koeling. ClimaRad is ontwikkeld als antwoord op de steeds toenemende eisen op het gebied van energiebesparing, binnenklimaat en comfort. Daarnaast stelt ClimaRad het milieu en de gezondheid van de mens voorop. Door onze ervaring en het continue investeren in kennis, producten en mensen, zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste producent van decentrale ventilatieconcepten met WTW in Nederland.

22-01-2020

Terug

Werken

Kantoorpand Katwijk voorzien van decentraal ventilatiesysteem

BEKIJK DEZE CASE
Zorg

Kantoortransformatie naar duurzaam zorggebouw Villa Verde Harderwijk

BEKIJK DEZE CASE
Wonen

Towercampus Pauwmolen Delft: decentraal klimaatsysteem maakt project financieel haalbaar

BEKIJK DEZE CASE

© Copyright 2017 ClimaRad B.V. Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden