Vacature Verkoop Binnendienst medewerker

ClimaRad BV zoekt ter uitbreiding een Verkoop Binnendienst medewerker

Ben jij commercieel ingesteld, wil je bezig zijn met techniek, wil jij fulltime bij een innoverend en snelgroeiend bedrijf werken, maar houd jij ook van die gezellige vrijdagmiddagborrel?

Dan zoeken wij jou!

Over ClimaRad

ClimaRad BV bestaat 15 jaar en heeft als producent van decentrale klimaatoplossingen (voor ventileren, verwarmen en koelen) in deze periode een aanzienlijke marktpositie verworven op het gebied van binnenklimaat. Dit jonge bedrijf staat voor duurzaamheid, is continu bezig met productontwikkeling en wil het belang van een gezond binnenklimaat onder de aandacht brengen bij organisaties uit verschillende markten (zorg, woningbouw en utiliteit). Denk hierbij aan zorginstellingen, woningbouwcorporaties, architecten, vastgoedontwikkelaars, etc.

ClimaRad ontzorgt de klant. Wij onderscheiden ons door naast onze producten een sterke ondersteuning te bieden, zowel in het voortraject, implementatie als tijdens het natraject. Zo ben je als binnendienst medewerker betrokken bij het gehele proces en dat maakt de functie zo uitdagend.

Bij ClimaRad heerst een informele werksfeer, plezier in ons werk staat voorop. Wij hebben passie voor ons werk, maar houden ook van die vrijdagmiddagborrel om de week goed mee af te sluiten.

Functie-eisen

ClimaRad is op zoek naar een gemotiveerde collega voor het sales team die enthousiast wordt van termen als duurzaamheid, energiebesparing, gezond binnenklimaat en de oplossingen die het bedrijf hiervoor biedt op het gebied van ventilatie.

 • Je bent commercieel ingesteld en vervult een adviserende rol (bouw gerelateerd) naar klanten/relaties;
 • Ervaring in de bouwsector of installatietechniek is een pré;
 • Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent communicatief vaardig en werkt gestructureerd;
 • Het werven van nieuwe relaties vind je een uitdaging;
 • Je bent een teamspeler en je wilt jezelf graag verder ontwikkelen.

Werkzaamheden

 • Je vormt een team met de buitendienst medewerker van jouw regio, bent medeverantwoordelijk voor projecten en biedt ondersteuning;
 • (technische) Advisering aan relaties m.b.t. ventilatie, verwarming en koeling;
 • Het aannemen en afhandelen van telefoontjes/e-mails m.b.t. (potentiële) projecten;
 • Het uitwerken van offertes in SAP en de opvolging hiervan;
 • Contact onderhouden met relaties en het maken van afspraken;
 • Betrokken relaties bij een project overtuigen van onze decentrale concepten. 

Arbeidsvoorwaarden        

 • Marktconform salaris;
 • Contract voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Afwisselende en uitdagende functie bij een jong en innovatief bedrijf;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Word jij onze nieuwe collega?

Herken jij jezelf in deze vacature? Reageer dan door een motivatiebrief met CV te versturen aan Marcel Roijakkers (Hoofd Verkoop Binnendienst) via Roijakkers@climarad.com.  

Bekijk de informatie op onze website of bel met ClimaRad via 0541-358134.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

27-11-2019

Terug

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Voor actuele informatie over ClimaRad en haar decentrale ventilatie-oplossingen. 

Hier inschrijven

Meer technische informatie?

Klik hier

Wilt u een persoonlijk advies? 

Neemt u dan contact op via telefoonnummer: 
+31 (0) 541-358 130 of

Stuur een bericht

Nieuws

Vacature Allround service medewerker

ClimaRad is op zoek naar een fulltime collega voor de functie van Allround service medewerker. Ben jij leergierig, een doorzetter en heb je technisch inzicht? Solliciteer dan direct!

Vacature Verkoop Binnendienst medewerker

Ben jij commercieel ingesteld, wil je bezig zijn met techniek, wil jij fulltime bij een innoverend en snelgroeiend bedrijf werken, maar houd jij ook van die gezellige vrijdagmiddagborrel?

ClimaRad producten draadloos inregelen

Alle ClimaRad producten zijn voorzien van een RF-module waarmee de producten draadloos met elkaar kunnen communiceren. Door deze communicatie wordt bijvoorbeeld de energiebesparing geoptimaliseerd en de luchtkwaliteit verbeterd. Op dit moment wordt deze tool ook gebruikt om producten op afstand draadloos in te regelen.

Projecten

Nieuwbouw woonzorgcomplex 't Sand te Doorn

In juni 2018 is gestart met de nieuwbouw van 64 studio’s bij Bartiméus ’t Sand in Doorn voor mensen met een visuele en verstandelijke beperking. In de acht woningen met ieder acht studio’s zijn ClimaRad Ventura V1C en ClimaRad Care H1C units geïnstalleerd voor ventilatie, verwarming en koeling per vertrek. 

Nieuwbouw jongerenhuisvesting 'De Woldring Locatie' te Groningen

In Groningen zijn 435 goed geïsoleerde appartementen gerealiseerd. De ventilatie in de woon- en slaapkamers wordt verzorgd door ClimaRad Ventura V1D en V1X units. Voor de ventilatie van twee naast elkaar gelegen ruimtes hoeft bij dit type ventilatie-unit slechts één toestel te worden geplaatst.

Renovatie 135 woningen Mijande Wonen Vroomshoop Boost® concept Plegt-Vos

In Vroomshoop zijn 135 woningen uit de jaren 60 gerenoveerd in opdracht van Mijande Wonen. In dit project is het Boost® concept van Plegt-Vos toegepast waar ClimaRad BV onderdeel van is. Het is een concept voor duurzame woning- verbetering naar label A/Nul op de Meter. 

© Copyright 2017 ClimaRad B.V.

Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden

volg ons op facebook linkedin twitter youtube