Home »
»

Ook profiteren van onze kennis?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen.

Naam *

Vacature Allround service medewerker

ClimaRad zoekt ter versterking een nieuwe collega (40 uur)

Wil jij bezig zijn met techniek, ben je leergierig, ben je klantgericht, maar houd jij ook van die gezellige vrijdagmiddagborrel?

Dan zoeken wij jou!

Over ClimaRad

ClimaRad BV bestaat 16 jaar en heeft als producent van decentrale klimaatoplossingen (voor ventileren, verwarmen en koelen) in deze periode een aanzienlijke marktpositie verworven op het gebied van binnenklimaat. Dit jonge bedrijf staat voor duurzaamheid, is continu bezig met productontwikkeling en wil het belang van een gezond binnenklimaat onder de aandacht brengen bij organisaties uit verschillende markten (zorg, woningbouw en utiliteit). Denk hierbij aan zorginstellingen, woningbouwcorporaties, architecten, vastgoedontwikkelaars, etc.

ClimaRad ontzorgt de klant. Wij onderscheiden ons door naast onze producten een sterke ondersteuning te bieden, zowel in het voortraject, implementatie als tijdens het natraject. Als allround service medewerker is het belangrijk om met name dit natraject goed te begeleiden.  

Bij ClimaRad heerst een informele werksfeer, plezier in ons werk staat voorop. Wij hebben passie voor ons werk, maar houden ook van die vrijdagmiddagborrel om de week goed mee af te sluiten.

Functie-eisen

ClimaRad is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste collega met technisch inzicht, die oplossings- en klantgericht denkt vanwege het veelvuldige persoonlijke contact met klanten. Je ziet het belang van een gezond binnenklimaat en kan de visie van ClimaRad overdragen.  

Werkzaamheden

Wat bieden wij?  

Kom jij ons versterken?

Ben je enthousiast en wil jij aanschuiven bij onze volgende vrijdagmiddagborrel? Stuur dan een motivatiebrief met CV naar vacatures@climarad.com t.a.v. B. Verbeek.  

Bekijk de informatie op onze website of bel met ClimaRad via 0541-358130.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

10-11-2021

Terug

Werken

Kantoorpand Katwijk voorzien van decentraal ventilatiesysteem

BEKIJK DEZE CASE
Zorg

Kantoortransformatie naar duurzaam zorggebouw Villa Verde Harderwijk

BEKIJK DEZE CASE
Wonen

Towercampus Pauwmolen Delft: decentraal klimaatsysteem maakt project financieel haalbaar

BEKIJK DEZE CASE

© Copyright 2017 ClimaRad B.V. Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden