Nieuwe collega's: Marc Pouw en Marcel Roijakkers

Sinds 1 februari heeft ClimaRad er twee nieuwe collega's bij!

Marc Pouw in de functie van Commercieel Technisch Adviseur voor de regio Midden Nederland en Marcel Roijakkers als Hoofd Verkoop Binnendienst. Dat vraagt om een korte introductie. Zij stellen zich graag aan u voor!

Marc Pouw

Ik ben Marc Pouw, 45 jaar. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en sinds 20 jaar woonachtig in het mooie Deventer, samen met mijn vrouw Saskia en onze twee dochters Tosca van 14 en Nika van 12 jaar.

Sinds mijn studie ben ik werkzaam binnen de installatietechniek; de afgelopen 10 jaar als projectleider utiliteit bij een tweetal installateurs. In deze periode heb ik de installaties voor diverse kantoren, scholen, zorg- en appartementencomplexen gemaakt. Dat heb ik altijd met veel plezier gedaan. Om samen met onze klanten en opdrachtgevers te werken aan het technisch ontwerp vond, en vind ik de meest uitdagende en inspirerende fase in het hele bouwtraject.  

Sinds 1 februari ben ik een nieuw gezicht binnen ClimaRad. Ik ga aan de slag als Commercieel Technisch Adviseur in de buitendienst. In mijn vorige functies heb ik diverse keren naar volle tevredenheid met ClimaRad samengewerkt. De kans om bij dit innovatieve en onderscheidende bedrijf aan de slag te gaan heb ik daarom met beide handen aangegrepen.

Marcel Roijakkers

Mijn naam is Marcel Roijakkers en ik ben op 1 februari 2019 als Hoofd Verkoop Binnendienst begonnen bij ClimaRad BV. Ik ben 52 jaar oud, ruim 25 jaar getrouwd en heb een dochter van 21 en een zoon van 18 jaar. Vanuit mijn woonplaats Enschede rijd ik dagelijks naar Oldenzaal. In mijn vrije tijd ben ik trainer/coach van het voetbalteam EMOS Vrouwen 1 in Enschede.

De afgelopen 21 jaar heb ik gewerkt bij Parker Hannifin BV in Oldenzaal. Parker is actief in de aandrijfmarkt en maakt en verkoopt koppelingen, slangen, cilinders, pompen, etc. De kennis en ervaring die ik als leidinggevende bij Parker heb opgebouwd neem ik mee naar ClimaRad om de binnendienst te versterken en richting te geven.

Vooral de directe, korte lijnen en de no-nonsens manier van werken bij ClimaRad hebben mij doen besluiten de uitdaging van Hoofd Verkoop Binnendienst aan te gaan. De komende periode zal ik mij verdiepen in de producten en de markten waarin ClimaRad actief is. Ik verheug mij op de samenwerking met mijn collega’s en verschillende marktpartijen. 

11-02-2019

Terug

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Voor actuele informatie over ClimaRad en haar decentrale ventilatie-oplossingen. 

Hier inschrijven

Meer technische informatie?

Klik hier

Wilt u een persoonlijk advies? 

Neemt u dan contact op via telefoonnummer: 
+31 (0) 541-358 130 of

Stuur een bericht

Nieuws

Samenwerking Honeywell Customized Comfort Products en ClimaRad: TKI-subsidie ClimaRad Ventura

HCCP en ClimaRad zijn een samenwerking gestart met als resultaat de ClimaRad Ventura (decentrale all-in-one oplossing). Het project is als eerste geëindigd van de 34 ingezonden projecten van Topsector Energie van het Ministerie van Economische Zaken.

Nieuwe collega's: Marc Pouw en Marcel Roijakkers

Sinds 1 februari heeft ClimaRad er twee nieuwe collega's bij. Marc Pouw in de functie van Commercieel Technisch Adviseur voor de regio Midden Nederland en Marcel Roijakkers als Hoofd Verkoop Binnendienst.  

Eerste ClimaRad S-Fans geplaatst in renovatieprojecten Amsterdam

In opdracht van Woonstichting De Key en Woningbouw- vereniging Rochdale wordt groot onderhoud gepleegd aan diverse woningen in Amsterdam. Het doel is ze gezonder, veiliger en comfortabeler te maken. De woningen worden voorzien van mechanische luchttoevoer in de vorm van ClimaRad S-Fans.

Projecten

Lopend project: nieuwbouw woonzorgcomplex 't Sand te Doorn

In juni 2018 is gestart met de nieuwbouw van 64 studio’s bij Bartiméus ’t Sand in Doorn voor mensen met een visuele en verstandelijke beperking. In de acht woningen met ieder acht studio’s worden ClimaRad Ventura V1C en ClimaRad Care H1C units geïnstalleerd voor ventilatie, verwarming en koeling per vertrek. 

Lopend project: jongerenhuisvesting nieuwbouw 'De Woldring Locatie' te Groningen

In Groningen is men gestart met de bouw van 435 goed geïsoleerde appartementen. De ventilatie in de woon- en slaapkamers wordt verzorgd door ClimaRad Ventura V1D ventilatie-units. Voor de ventilatie van twee naast elkaar gelegen ruimtes hoeft bij dit type ventilatie-unit slechts één toestel te worden geplaatst.

Renovatie appartementencomplex Den Haagacker Valkenswaard

Het gerenoveerde appartementencomplex Den Haagacker in Valkenswaard werd vernieuwd naar een eigentijds gebouw voor zelfstandig wonende senioren. De bewoners kunnen dankzij de ClimaRad ventilatie-oplossing rekenen op een automatisch geregeld en gezond leefklimaat in hun woning.

© Copyright 2017 ClimaRad B.V.

Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden

volg ons op facebook linkedin twitter youtube