Nieuwe collega's: Marc Pouw en Marcel Roijakkers

Sinds 1 februari heeft ClimaRad er twee nieuwe collega's bij!

Marc Pouw in de functie van Commercieel Technisch Adviseur voor de regio Midden Nederland en Marcel Roijakkers als Hoofd Verkoop Binnendienst. Dat vraagt om een korte introductie. Zij stellen zich graag aan u voor!

Marc Pouw

Ik ben Marc Pouw, 45 jaar. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en sinds 20 jaar woonachtig in het mooie Deventer, samen met mijn vrouw Saskia en onze twee dochters Tosca van 14 en Nika van 12 jaar.

Sinds mijn studie ben ik werkzaam binnen de installatietechniek; de afgelopen 10 jaar als projectleider utiliteit bij een tweetal installateurs. In deze periode heb ik de installaties voor diverse kantoren, scholen, zorg- en appartementencomplexen gemaakt. Dat heb ik altijd met veel plezier gedaan. Om samen met onze klanten en opdrachtgevers te werken aan het technisch ontwerp vond, en vind ik de meest uitdagende en inspirerende fase in het hele bouwtraject.  

Sinds 1 februari ben ik een nieuw gezicht binnen ClimaRad. Ik ga aan de slag als Commercieel Technisch Adviseur in de buitendienst. In mijn vorige functies heb ik diverse keren naar volle tevredenheid met ClimaRad samengewerkt. De kans om bij dit innovatieve en onderscheidende bedrijf aan de slag te gaan heb ik daarom met beide handen aangegrepen.

Marcel Roijakkers

Mijn naam is Marcel Roijakkers en ik ben op 1 februari 2019 als Hoofd Verkoop Binnendienst begonnen bij ClimaRad BV. Ik ben 52 jaar oud, ruim 25 jaar getrouwd en heb een dochter van 21 en een zoon van 18 jaar. Vanuit mijn woonplaats Enschede rijd ik dagelijks naar Oldenzaal. In mijn vrije tijd ben ik trainer/coach van het voetbalteam EMOS Vrouwen 1 in Enschede.

De afgelopen 21 jaar heb ik gewerkt bij Parker Hannifin BV in Oldenzaal. Parker is actief in de aandrijfmarkt en maakt en verkoopt koppelingen, slangen, cilinders, pompen, etc. De kennis en ervaring die ik als leidinggevende bij Parker heb opgebouwd neem ik mee naar ClimaRad om de binnendienst te versterken en richting te geven.

Vooral de directe, korte lijnen en de no-nonsens manier van werken bij ClimaRad hebben mij doen besluiten de uitdaging van Hoofd Verkoop Binnendienst aan te gaan. De komende periode zal ik mij verdiepen in de producten en de markten waarin ClimaRad actief is. Ik verheug mij op de samenwerking met mijn collega’s en verschillende marktpartijen. 

11-02-2019

Terug

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Voor actuele informatie over ClimaRad en haar decentrale ventilatie-oplossingen. 

Hier inschrijven

Meer technische informatie?

Klik hier

Wilt u een persoonlijk advies? 

Neemt u dan contact op via telefoonnummer: 
+31 (0) 541-358 130 of

Stuur een bericht

Nieuws

Artikel Bouwen aan de Zorg: 'De Bunterhoek, een nieuw multifunctioneel woonzorgcentrum'

Woonzorgcentrum De Bunterhoek is gevestigd in een groene wijk in Nunspeet. De uitdaging gaandeweg de bouw was de transitie van verzorgings- naar verpleeghuis. De toepassing van het Care Concept, waar ClimaRad onderdeel van is, biedt deze flexibiliteit en maakt het gebouw toekomstbestendig. Ons decentrale klimaatsysteem levert een besparing op voor de bouwkosten, maar met name een gezonde en veilige leefomgeving voor de bewoners en medewerkers.

Artikel E&W Installatietechniek: 'Comfort via de gevel - de voordelen van decentrale units gekoppeld aan WKO'

In dit artikel leest u meer over de mogelijkheden van de decentrale klimaatoplossing van ClimaRad in combinatie met warmtekoudeopslag (WKO), o.a. toegepast in het kantoor van Woonstichting Tiwos. Met de nieuwe eisen van 2023 voor kantoren in het vooruitzicht bespreken wij alle voordelen.  

VSK 2020 weer een succes!

ClimaRad was afgelopen week te vinden op de VSK-beurs in Utrecht. Onze standbemanning heeft weer veel enthousiaste bezoekers mogen spreken over onze nieuwste ontwikkelingen en onze decentrale concepten die staan voor toekomstbestendig bouwen. Hartelijk dank voor uw interesse en alle positieve reacties!

Projecten

Renovatie zorgcentrum De Vijf Havens te Rotterdam

In dit gerenoveerde zorgcentrum wordt zorg verleend vanuit het principe van kleinschalig wonen, waarbij alle zorg zoveel mogelijk als thuis wordt georganiseerd. In dit Care Concept project werd in ieder vertrek de ClimaRad Care H1C geplaatst, met aanvullend ClimaRad Fans voor de afzuiging. 

Lopend project: nieuwbouw woontoren House of Groningen

MWPO realiseert in de wijk Paddepoel project House of Groningen. Deze woontoren beschikt over 159 appartementen waar de nieuwe ClimaRad Ventura V1D en Ventura V1X ventilatie-units zullen zorgen voor een optimaal binnenklimaat. De Ventura V1D kan twee ruimtes tegelijkertijd ventileren, uitermate geschikt voor toepassing in deze (studenten)- woningen. Wij volgen het project op de voet.

Project 'Inside Out': renovatie 58 NOM appartementen Henriëttedreef te Utrecht

In Utrecht wordt een hoogbouwflat gerenoveerd in opdracht van woningcorporatie Bo-Ex volgens het ‘Inside Out' -concept: een modulair renovatiesysteem waarbij de flat na de renovatie meer energie zal opwekken dan wordt verbruikt. ClimaRad is als partner/ toeleverancier intensief betrokken. 

© Copyright 2017 ClimaRad B.V.

Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden

volg ons op facebook linkedin twitter youtube