Home »
»

Nieuwe collega's: Marc Pouw en Marcel Roijakkers

Sinds 1 februari heeft ClimaRad er twee nieuwe collega's bij!

Marc Pouw in de functie van Commercieel Technisch Adviseur voor de regio Midden Nederland en Marcel Roijakkers als Hoofd Verkoop Binnendienst. Dat vraagt om een korte introductie. Zij stellen zich graag aan u voor!

Marc Pouw

Ik ben Marc Pouw, 45 jaar. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en sinds 20 jaar woonachtig in het mooie Deventer, samen met mijn vrouw Saskia en onze twee dochters Tosca van 14 en Nika van 12 jaar.

Sinds mijn studie ben ik werkzaam binnen de installatietechniek; de afgelopen 10 jaar als projectleider utiliteit bij een tweetal installateurs. In deze periode heb ik de installaties voor diverse kantoren, scholen, zorg- en appartementencomplexen gemaakt. Dat heb ik altijd met veel plezier gedaan. Om samen met onze klanten en opdrachtgevers te werken aan het technisch ontwerp vond, en vind ik de meest uitdagende en inspirerende fase in het hele bouwtraject.  

Sinds 1 februari ben ik een nieuw gezicht binnen ClimaRad. Ik ga aan de slag als Commercieel Technisch Adviseur in de buitendienst. In mijn vorige functies heb ik diverse keren naar volle tevredenheid met ClimaRad samengewerkt. De kans om bij dit innovatieve en onderscheidende bedrijf aan de slag te gaan heb ik daarom met beide handen aangegrepen.

Marcel Roijakkers

Mijn naam is Marcel Roijakkers en ik ben op 1 februari 2019 als Hoofd Verkoop Binnendienst begonnen bij ClimaRad BV. Ik ben 52 jaar oud, ruim 25 jaar getrouwd en heb een dochter van 21 en een zoon van 18 jaar. Vanuit mijn woonplaats Enschede rijd ik dagelijks naar Oldenzaal. In mijn vrije tijd ben ik trainer/coach van het voetbalteam EMOS Vrouwen 1 in Enschede.

De afgelopen 21 jaar heb ik gewerkt bij Parker Hannifin BV in Oldenzaal. Parker is actief in de aandrijfmarkt en maakt en verkoopt koppelingen, slangen, cilinders, pompen, etc. De kennis en ervaring die ik als leidinggevende bij Parker heb opgebouwd neem ik mee naar ClimaRad om de binnendienst te versterken en richting te geven.

Vooral de directe, korte lijnen en de no-nonsens manier van werken bij ClimaRad hebben mij doen besluiten de uitdaging van Hoofd Verkoop Binnendienst aan te gaan. De komende periode zal ik mij verdiepen in de producten en de markten waarin ClimaRad actief is. Ik verheug mij op de samenwerking met mijn collega’s en verschillende marktpartijen. 

11-02-2019

Terug

Werken

Kantoorpand Katwijk voorzien van decentraal ventilatiesysteem

BEKIJK DEZE CASE
Zorg

Nieuwbouw zorgcomplex Julianakwartier (fase 1) te Apeldoorn

BEKIJK DEZE CASE
Wonen

Nieuwbouw Neherkade te Den Haag

BEKIJK DEZE CASE

© Copyright 2017 ClimaRad B.V. Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden