Nieuwe collega's: Marc Pouw en Marcel Roijakkers

Sinds 1 februari heeft ClimaRad er twee nieuwe collega's bij!

Marc Pouw in de functie van Commercieel Technisch Adviseur voor de regio Midden Nederland en Marcel Roijakkers als Hoofd Verkoop Binnendienst. Dat vraagt om een korte introductie. Zij stellen zich graag aan u voor!

Marc Pouw

Ik ben Marc Pouw, 45 jaar. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en sinds 20 jaar woonachtig in het mooie Deventer, samen met mijn vrouw Saskia en onze twee dochters Tosca van 14 en Nika van 12 jaar.

Sinds mijn studie ben ik werkzaam binnen de installatietechniek; de afgelopen 10 jaar als projectleider utiliteit bij een tweetal installateurs. In deze periode heb ik de installaties voor diverse kantoren, scholen, zorg- en appartementencomplexen gemaakt. Dat heb ik altijd met veel plezier gedaan. Om samen met onze klanten en opdrachtgevers te werken aan het technisch ontwerp vond, en vind ik de meest uitdagende en inspirerende fase in het hele bouwtraject.  

Sinds 1 februari ben ik een nieuw gezicht binnen ClimaRad. Ik ga aan de slag als Commercieel Technisch Adviseur in de buitendienst. In mijn vorige functies heb ik diverse keren naar volle tevredenheid met ClimaRad samengewerkt. De kans om bij dit innovatieve en onderscheidende bedrijf aan de slag te gaan heb ik daarom met beide handen aangegrepen.

Marcel Roijakkers

Mijn naam is Marcel Roijakkers en ik ben op 1 februari 2019 als Hoofd Verkoop Binnendienst begonnen bij ClimaRad BV. Ik ben 52 jaar oud, ruim 25 jaar getrouwd en heb een dochter van 21 en een zoon van 18 jaar. Vanuit mijn woonplaats Enschede rijd ik dagelijks naar Oldenzaal. In mijn vrije tijd ben ik trainer/coach van het voetbalteam EMOS Vrouwen 1 in Enschede.

De afgelopen 21 jaar heb ik gewerkt bij Parker Hannifin BV in Oldenzaal. Parker is actief in de aandrijfmarkt en maakt en verkoopt koppelingen, slangen, cilinders, pompen, etc. De kennis en ervaring die ik als leidinggevende bij Parker heb opgebouwd neem ik mee naar ClimaRad om de binnendienst te versterken en richting te geven.

Vooral de directe, korte lijnen en de no-nonsens manier van werken bij ClimaRad hebben mij doen besluiten de uitdaging van Hoofd Verkoop Binnendienst aan te gaan. De komende periode zal ik mij verdiepen in de producten en de markten waarin ClimaRad actief is. Ik verheug mij op de samenwerking met mijn collega’s en verschillende marktpartijen. 

11-02-2019

Terug

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Voor actuele informatie over ClimaRad en haar decentrale ventilatie-oplossingen. 

Hier inschrijven

Meer technische informatie?

Klik hier

Wilt u een persoonlijk advies? 

Neemt u dan contact op via telefoonnummer: 
+31 (0) 541-358 130 of

Stuur een bericht

Nieuws

ClimaRad aan de start van de Maratona dles Dolomites

ClimaRad organiseert in samenwerking met Comap, Thermia en Sto het wielerevent naar de Maratona dles Dolomites van 4 juli t/m 8 juli 2019. Deze organisaties uit de bouw- en vastgoedwereld bundelen de krachten om de gezamenlijke doelgroep een prachtig weekend te bezorgen.
Namens ClimaRad neemt Marc Pouw deel aan de Maratona, onze Commercieel Technisch Adviseur Midden Nederland. 

ZLT-verwarmen en koeling met ClimaRad

De ClimaRad Care/Ventura units kunnen worden gevoed met een zeer lage aanvoertemperatuur uit een warmtepomp, centrale opwekking of warmtenet. Hierdoor wordt het product toepasbaar als duurzame eindoplossing, maar kan ook als tussen- oplossing worden gebruikt ter voorbereiding op het moment dat ZLT-infrastructuur in de toekomst beschikbaar wordt.

Uitbreiding productielocatie ClimaRad in Bosnië

De productielocatie van ClimaRad in Sarajevo is uitgebreid, met als resultaat is een geheel nieuwe assemblagelijn, verscheidene kantoren en een nieuwe conference room voor de communicatie met de collega's in Oldenzaal. In alle kantoren zijn de ClimaRad Care H1C units toegepast om te kunnen ventileren, verwarmen en koelen.

Projecten

Woonstichting Tiwos Tilburg voldoet aan labeleisen 2023 na kantoorrenovatie

Woonstichting Tiwos heeft haar kantoor grondig gerenoveerd door o.a. ClimaRad Care H1C units te plaatsen i.c.m. een bodemenergiesysteem van BronTechnologie. De wens was een flexibele opzet van het kantoor, het optimaliseren van de klimaatbeheersing en het behalen van label C. 

Renovatie verpleeghuis Het Nieuwe Feithenhof Elburg

Het Nieuwe Feithenhof biedt na de renovatie woonruimte aan 24 psychogeriatrische bewoners en daarnaast zijn er 36 zorgwoningen voor wonen met zorg. In de woon- en slaapkamers zijn de ClimaRad 2.0 units geplaatst, in de algemene ruimtes de ClimaRad Sensa V2X units. 

Nieuwbouw woonzorgcentrum Tharah Elim Barneveld

De nieuwbouw 'Tharah Elim', voor cliënten met een verstandelijke beperking, ligt in een groene en rustige wijk van Barneveld. Voor de klimaatbeheersing is gekozen voor de ClimaRad Care H1C ventilatie-unit in de woon- en slaapkamer, in combinatie met ClimaRad Fans voor de afzuiging in de natte ruimtes. 

© Copyright 2017 ClimaRad B.V.

Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden

volg ons op facebook linkedin twitter youtube