Home »
»

Ook profiteren van onze kennis?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen.

Naam *

ClimaRad producten draadloos inregelen

Alle ClimaRad producten zijn voorzien van een RF-module waarmee de producten draadloos met elkaar kunnen communiceren. Door deze communicatie wordt bijvoorbeeld de energiebesparing geoptimaliseerd en de luchtkwaliteit verbeterd. Op dit moment wordt deze tool ook gebruikt om producten op afstand draadloos in te regelen.

Van onze opdrachtgevers en installateurs kregen wij steeds vaker de vraag of onze producten ook op afstand zijn te monitoren en in te regelen. Tesla doet het al langer: auto’s draadloos en automatisch voorzien van de nieuwste software updates. Door de toenemende intelligentie in de software en de sensoren in de Ventura hebben wij bij het project De Woldring Locatie in Groningen deze methode voor het eerst getest. Wij hebben onze ClimaRad Ventura units in het veld draadloos kunnen voorzien van de nieuwe instellingen. Via een QR-code per appartement was dit zeer eenvoudig te realiseren via de gang bij alle 435 appartementen. Door het gebruik van deze draadloze update kunnen wij de doorlooptijd van onze productontwikkelingen verkorten en bewoners een comfortabel binnenklimaat garanderen met onze nieuwste inzichten.

Begin dit jaar zijn wij samen met Airios (onderdeel van Honeywell) begonnen met onze IoT-oplossing, waarbij de data van alle gekoppelde producten in de cloud wordt opgeslagen. Hiermee kunnen we in de toekomst een verbinding maken met een app voor een servicemonteur en/of eindgebruiker.

14-11-2019

Terug

Werken

Kantoorpand Katwijk voorzien van decentraal ventilatiesysteem

BEKIJK DEZE CASE
Zorg

Kantoortransformatie naar duurzaam zorggebouw Villa Verde Harderwijk

BEKIJK DEZE CASE
Wonen

Towercampus Pauwmolen Delft: decentraal klimaatsysteem maakt project financieel haalbaar

BEKIJK DEZE CASE

© Copyright 2017 ClimaRad B.V. Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden