Thebe Tilburg Skip to main content

ClimaRad Comfort

Renovatie kantoor Thebe te Tilburg

Omvang 4/5  kantoortuinen 

Opdrachtgever Zorgorganisatie Thebe Tilburg

Installateur Unica Oosterhout

Oplevering 2021

Het hoofdgebouw met kantoren van Thebe is gerenoveerd. In dit pand zijn verschillende kantoorgebonden afdelingen te vinden. Thebe levert wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding in 19 gemeenten in West- en Midden-Brabant. Daarnaast bieden ze zorg in 25 woonzorgcentra in de regio.

Type klimaatbeheersing

In de kantoortuinen zijn ClimaRad 2.0 toestellen toegepast. Ze zorgen automatisch voor een gezond binnenklimaat, wat leidt tot meer productiviteit en het verminderen van ziekteverzuim. Op basis van verschillende sensoren in de units wordt de benodigde hoeveelheid ventilatie bepaald en wordt de toevoer en afvoer van lucht juist op elkaar afgestemd. Om de units samen te kunnen koppelen wordt er gebruik gemaakt van ClimaRad Modbus Modules t.b.v. het Gebouw Beheer Systeem. Hiermee is het beheer en de controle van de systemen overzichtelijker en neemt het minder tijd in beslag om o.a. de units naar wens in te stellen.

Facilitaire zaken Thebe, vertelt

Wij hebben inmiddels ervaring met de Climarad oplossing en passen deze vaker toe mede op advies van onze partner Unica die als onderhoudspartij verbonden is aan Thebe. De ervaringen zijn positief. Met de juiste instellingen creëren we een prima binnenklimaat. Aandachtspunt voor ons zelf is te voorkomen dat collegae zelf de instellingen gaan wijzigen.
Unica was de partij die de installatie heeft verzorgd. Alle contacten zijn via hen verlopen, niet rechtstreeks met Climarad. 

Contact

We leggen u graag meer uit over deze case

Bellen mag ook: +31 (0) 541– 358 130

Rolf-Jan Hans
Projectmanager Oost-Nederland