Nieuwe algemeen directeur per 1 januari 2024 | ClimaRad Skip to main content

Nieuwe algemeen directeur
per 1 januari 2024

Koen Groenewold nieuwe algemeen directeur ClimaRad

PERSBERICHT

Per 1 januari 2024 betreedt Koen Groenewold de functie van algemeen directeur bij ClimaRad BV te Oldenzaal en zal samen met huidig commercieel directeur Ralph Liedenbaum en technisch directeur Clemens Veldhof de onderneming gaan aansturen. Groenewold volgt daarmee Peter Schabos op die na 19 jaar afscheid neemt van ClimaRad, maar tijdelijk nog als adviseur betrokken blijft binnen de onderneming.

Schabos is de onderneming gestart in 2005, welke is uitgegroeid tot marktleider op het gebied van decentrale klimaatoplossingen in Nederland.
“Uiteraard wens ik Koen in zijn nieuwe positie heel veel succes, hij treedt in dienst bij een hele mooie onderneming. Ik heb er alle vertrouwen in dat het succes van de onderneming met hem verder gecontinueerd zal worden”, aldus Schabos.   

Koen Groenewold is een geboren en getogen Oldenzaler en begint vol enthousiasme aan deze nieuwe uitdaging: “Ik ben trots en dankbaar dat ik een bijdrage mag gaan leveren aan energiezuinige klimaatconcepten in een op duurzaamheid gerichte maatschappij. Ook kijk ik uit naar de samenwerking met collega’s in Oldenzaal en Sarajevo alsmede met alle betrokken marktpartijen.”
Ondanks deze verandering zal de visie en werkwijze van ClimaRad ongewijzigd blijven: onderscheidend blijven in haar aanbod van decentrale concepten en in de betrokken ondersteuning naar de klant.

------------

ClimaRad B.V. is producent van innovatieve decentrale ventilatie-oplossingen i.c.m. verwarming en/of koeling. ClimaRad is ontwikkeld als antwoord op de steeds toenemende eisen op het gebied van energiebesparing, binnenklimaat en comfort. Daarnaast stelt ClimaRad het milieu en de gezondheid van de mens voorop. Door onze ervaring en het continue investeren in kennis, producten en mensen, zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste producent van decentrale klimaatconcepten met WTW in Nederland.