ClimaRad op de VSK 2024 - meld je gratis aan voor toegang of plan een afspraak Skip to main content

ClimaRad op de VSK 2024 – gratis tickets
en afspraak plannen

Van 6 t/m 9 februari 2024 staat ClimaRad op de VSK beurs in de Jaarbeurs te Utrecht, de vakbeurs voor de installatiebranche. Gedurende vier dagen zullen alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de installatietechniek worden gepresenteerd. Dit jaar staat de VSK in het teken van “onze toekomst draait om jou”.

U vindt ons op stand E040 in hal 11, onze collega's heten u daar graag van harte welkom.

Wij willen u graag inspireren en voorlichten over de toepasbaarheid van decentrale klimaatsystemen (ventileren, verwarmen én koelen per vertrek) in zowel woningbouw als utiliteit. Voor de markt woningbouw hebben wij eerder dit jaar de ClimaRad Vita H1C-S unit ontwikkeld, waar wij op de VSK extra aandacht aan zullen besteden. Deze klimaatunit is uitgerust met een convector voor actieve koeling en verwarming en speciaal ontworpen voor lage temperatuur systemen. Een duurzame en betaalbare decen­trale ventilatie-oplossing die uitkomst biedt voor o.a. woningcorporaties en daarnaast meegroeit met de techniek en volop toekomstbe­stendig is. Uiteraard is de unit ook in bestaand zorgvastgoed eenvoudig toe te passen, lees hier meer over de voordelen.

Wilt u graag met één van onze salespersonen een 1-op-1 gesprek inplannen zodat ze alle tijd hebben voor uw vragen? Maak via onderstaande button een afspraak. 

Wij verwelkomen u op stand 11.E040

 

Locatie

Jaarbeurs (op loopafstand van het station)
Jaarbeursplein, 3521 AL te Utrecht

Openingstijden

Dinsdag 6 februari: 9.30 – 17.30 uur
Woensdag 7 februari: 9.30 – 17.30 uur
Donderdag 8 februari: 9.30 – 20.30 uur
Vrijdag 9 februari: 9.30 – 17.00 uur

Bestel gratis tickets

Bestel uw gratis VSK tickets via onderstaande link!

Schrijf u daarnaast vast in voor onze nieuwsbrief voor de laatste informatie over de beurs en de ontwikkelingen op het gebied van decentrale ventilatie en LT-afgifte units.

Namens het ClimaRad salesteam, tot dan!