ClimaRad Smart Supply Solution

Met de ClimaRad Smart Supply Solution worden de ruimtes in (zorg)woningen op eenvoudige manier geventileerd. In de woonkamer voert een decentrale* ventilatie-unit schone lucht toe en vervuilde lucht af. Deze ventilatie-unit met ingebouwd warmteterugwinning systeem zorgt op een energiezuinige manier voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. In tegenstelling tot natuurlijke ventilatie wordt bij decentrale ventilatie van ClimaRad de toegevoerde lucht voorverwarmd door een WTW-unit waardoor zeer comfortabel (zonder tocht) wordt geventileerd. De ClimaRad ventilatie-units hebben ingebouwde sensoren die constant de luchtkwaliteit meten (CO₂-gehalte, luchtvochtigheid en binnen- en buitentemperatuur) en de ventilatie-unit aansturen op basis van de gemeten waarden. De gebruiker hoeft zelf niets te doen om de ventilatie te regelen. Bij de ClimaRad Smart Supply Solution worden de slaapkamers geventileerd via ClimaRad S-Fans. Deze Fan zorgt voor een comfortabele luchttoevoer in de slaapkamer, die in combinatie met de WTW-unit en afzuiging in de woning een gezond binnenklimaat realiseert.

* Met een decentraal ventilatiesysteem wordt het binnenklimaat per vertrek geregeld. Lees meer over decentraal ventileren op onze website.

Voordelen van de ClimaRad Smart Supply Solution
Met deze ventilatie-oplossing wordt rechtstreeks via de gevel geventileerd. Complexe ventilatiekanalen zijn overbodig. De ingebouwde sensoren van de ClimaRad ventilatie-units meten automatisch de luchtkwaliteit op basis van CO₂-gehalte, luchtvochtigheid en binnen- en buitentemperatuur. Het systeem weet op die manier hoeveel frisse lucht er toegevoerd en verwarmd moet worden om een gezond binnenklimaat te verkrijgen. Afzuiging in de zogenaamde natte ruimtes wordt verzorgd door de ClimaRad FanClimaRad MiniBox of ClimaRad MaxiBox. De afzuigfans of -boxen worden aangestuurd op basis van de luchtvochtigheid en aanwezigheid van personen in de ruimte.

Goed om te weten!
De verschillende producten van de ClimaRad Smart Supply Solution communiceren draadloos met elkaar.

Smart Supply Solution voor wonen

 

Smart Supply Solution voor zorg

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Voor actuele informatie over ClimaRad en haar decentrale ventilatie-oplossingen. 

Hier inschrijven

Meer technische informatie?

Klik hier

Wilt u een persoonlijk advies? 

Neemt u dan contact op via telefoonnummer: 
+31 (0) 541-358 130 of

Stuur een bericht

Nieuws

ClimaRad aan de start van de Maratona dles Dolomites

ClimaRad organiseert in samenwerking met Comap, Thermia en Sto het wielerevent naar de Maratona dles Dolomites van 4 juli t/m 8 juli 2019. Deze organisaties uit de bouw- en vastgoedwereld bundelen de krachten om de gezamenlijke doelgroep een prachtig weekend te bezorgen.
Namens ClimaRad neemt Marc Pouw deel aan de Maratona, onze Commercieel Technisch Adviseur Midden Nederland. 

ZLT-verwarmen en koeling met ClimaRad

De ClimaRad Care/Ventura units kunnen worden gevoed met een zeer lage aanvoertemperatuur uit een warmtepomp, centrale opwekking of warmtenet. Hierdoor wordt het product toepasbaar als duurzame eindoplossing, maar kan ook als tussen- oplossing worden gebruikt ter voorbereiding op het moment dat ZLT-infrastructuur in de toekomst beschikbaar wordt.

Uitbreiding productielocatie ClimaRad in Bosnië

De productielocatie van ClimaRad in Sarajevo is uitgebreid, met als resultaat is een geheel nieuwe assemblagelijn, verscheidene kantoren en een nieuwe conference room voor de communicatie met de collega's in Oldenzaal. In alle kantoren zijn de ClimaRad Care H1C units toegepast om te kunnen ventileren, verwarmen en koelen.

© Copyright 2017 ClimaRad B.V.

Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden

volg ons op facebook linkedin twitter youtube