ClimaRad Smart Supply Solution

Met de ClimaRad Smart Supply Solution worden de ruimtes in (zorg)woningen op eenvoudige manier geventileerd. In de woonkamer voert een decentrale* ventilatie-unit schone lucht toe en vervuilde lucht af. Deze ventilatie-unit met ingebouwd warmteterugwinning systeem zorgt op een energiezuinige manier voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. In tegenstelling tot natuurlijke ventilatie wordt bij decentrale ventilatie van ClimaRad de toegevoerde lucht voorverwarmd door een WTW-unit waardoor zeer comfortabel (zonder tocht) wordt geventileerd. De ClimaRad ventilatie-units hebben ingebouwde sensoren die constant de luchtkwaliteit meten (CO₂-gehalte, luchtvochtigheid en binnen- en buitentemperatuur) en de ventilatie-unit aansturen op basis van de gemeten waarden. De gebruiker hoeft zelf niets te doen om de ventilatie te regelen. Bij de ClimaRad Smart Supply Solution worden de slaapkamers geventileerd via ClimaRad S-Fans. Deze Fan zorgt voor een comfortabele luchttoevoer in de slaapkamer, die in combinatie met de WTW-unit en afzuiging in de woning een gezond binnenklimaat realiseert.

* Met een decentraal ventilatiesysteem wordt het binnenklimaat per vertrek geregeld. Lees meer over decentraal ventileren op onze website.

Voordelen van de ClimaRad Smart Supply Solution
Met deze ventilatie-oplossing wordt rechtstreeks via de gevel geventileerd. Complexe ventilatiekanalen zijn overbodig. De ingebouwde sensoren van de ClimaRad ventilatie-units meten automatisch de luchtkwaliteit op basis van CO₂-gehalte, luchtvochtigheid en binnen- en buitentemperatuur. Het systeem weet op die manier hoeveel frisse lucht er toegevoerd en verwarmd moet worden om een gezond binnenklimaat te verkrijgen. Afzuiging in de zogenaamde natte ruimtes wordt verzorgd door de ClimaRad FanClimaRad MiniBox of ClimaRad MaxiBox. De afzuigfans of -boxen worden aangestuurd op basis van de luchtvochtigheid en aanwezigheid van personen in de ruimte.

Goed om te weten!
De verschillende producten van de ClimaRad Smart Supply Solution communiceren draadloos met elkaar.

Smart Supply Solution voor wonen

 

Smart Supply Solution voor zorg

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Voor actuele informatie over ClimaRad en haar decentrale ventilatie-oplossingen. 

Hier inschrijven

Meer technische informatie?

Klik hier

Wilt u een persoonlijk advies? 

Neemt u dan contact op via telefoonnummer: 
+31 (0) 541-358 130 of

Stuur een bericht

Nieuws

Eerste ClimaRad S-Fans geplaatst in renovatieprojecten Amsterdam

In opdracht van Woonstichting De Key en Woningbouw- vereniging Rochdale wordt groot onderhoud gepleegd aan diverse woningen in Amsterdam. Het doel is ze gezonder, veiliger en comfortabeler te maken. De woningen worden voorzien van mechanische luchttoevoer in de vorm van ClimaRad S-Fans.

Uitbreiding ClimaRad Smart Solution: Smart Supply

Vanaf heden wordt aan de Smart familie nog een derde variant toegevoegd: Smart Supply. In plaats van CO2-sensoren worden de slaapkamers aangestuurd en geventileerd middels ClimaRad S-Fans.

Artikel E&W Installatietechniek: De grote voordelen van 'ademen door de gevel'

Lees in de septemberuitgave van E&W over de grote voordelen van decentraal ventileren en onze aankomende productontwikkelingen. 'Wij geloven sterk in de meerwaarde die ons concept biedt', aldus Ralph Liedenbaum, Commercieel Directeur van ClimaRad. 'Decentrale ventilatie is een praktische en betaalbare oplossing'.

© Copyright 2017 ClimaRad B.V.

Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden

volg ons op facebook linkedin twitter youtube