U bevindt zich hier :»

PRIVACY STATEMENT

ClimaRad B.V. respecteert de privacy van haar zakelijke relaties en de gebruikers van haar producten en diensten. ClimaRad B.V. verwerkt uitsluitend persoonsgegevens voor zover deze noodzakelijk zijn voor een goede vervulling van haar dienstverlening. Meer informatie over de wijze waarop ClimaRad uw privacy beschermt kunt u vinden in de privacyverklaring.

ClimaRad B.V. verstrekt geen persoonsgegevens aan derden, tenzij de wetgever dit vereist of wanneer de persoon in kwestie hier zelf toestemming voor verleent.

Als ClimaRad B.V. bij de uitvoering van taken gebruik maakt van externe dienstverleners, verlangt ClimaRad B.V. van deze externe dienstverleners c.q. verwerkers dat deze zich in gelijke mate houden aan het wettelijk kader inzake de bescherming van persoonsgegevens.

ClimaRad B.V. draagt zorg voor een goede beveiliging van alle persoonsgegevens door het treffen van geschikte organisatorische maatregelen en de inzet van moderne technische IT-voorzieningen.

ClimaRad B.V. heeft voor het toezicht op de bescherming van persoonsgegevens een Privacy Officer aangesteld en vervult de taken zoals de Autoriteit Persoonsgegevens heeft vastgesteld.

Als zich wijzigingen voordoen in onze privacyverklaring, zullen wij de gewijzigde verklaring voor u toegankelijk maken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Voor actuele informatie over ClimaRad en haar decentrale ventilatie-oplossingen. 

Hier inschrijven

Meer technische informatie?

Klik hier

Wilt u een persoonlijk advies? 

Neemt u dan contact op via telefoonnummer: 
+31 (0) 541-358 130 of

Stuur een bericht

Nieuws

Artikel: de ervaringen bij woon-/zorglandschap De Leyhoeve te Tilburg; 3,5 jaar na oplevering

"Enkele jaren geleden maakte Nederland kennis met Woonlandschap De Leyhoeve, een woonvorm voor senioren in een omgeving die nog het meest weg heeft van een viersterrenhotel met een hoge comfortstandaard. Logisch dat in het Tilburgse complex de techniek van ClimaRad is terug te vinden."

Gelijkwaardigheid één WTW-unit t.b.v. twee verblijfsruimten met open doorgang ≥ 0,9 m

ClimaRad heeft gelijkwaardigheid verkregen voor de toepassing van één decentrale WTW-unit in het hoofdvertrek welke volstaat voor twee aparte verblijfsruimten. Het onderzoek toont aan dat afgeweken kan worden van het Bouwbesluit en de open doorgang minimaal 0,9 meter mag zijn i.p.v. 1,8 meter.

ClimaRad aan de start van de Maratona dles Dolomites

ClimaRad organiseert in samenwerking met Comap, Thermia en Sto het wielerevent naar de Maratona dles Dolomites van 4 juli t/m 8 juli 2019. Deze organisaties uit de bouw- en vastgoedwereld bundelen de krachten om de gezamenlijke doelgroep een prachtig weekend te bezorgen.

Projecten

Renovatie 135 woningen Mijande Wonen Vroomshoop Boost® concept Plegt-Vos

In Vroomshoop zijn 135 woningen uit de jaren 60 gerenoveerd in opdracht van Mijande Wonen. In dit project is het Boost® concept van Plegt-Vos toegepast waar ClimaRad BV onderdeel van is. Het is een concept voor duurzame woning- verbetering naar label A/Nul op de Meter. 

Woonstichting Tiwos Tilburg voldoet aan labeleisen 2023 na kantoorrenovatie

Woonstichting Tiwos heeft haar kantoor grondig gerenoveerd door o.a. ClimaRad Care H1C units te plaatsen i.c.m. een bodemenergiesysteem van BronTechnologie. De wens was een flexibele opzet van het kantoor, het optimaliseren van de klimaatbeheersing en het behalen van label C. 

Renovatie verpleeghuis Het Nieuwe Feithenhof Elburg

Het Nieuwe Feithenhof biedt na de renovatie woonruimte aan 24 psychogeriatrische bewoners en daarnaast zijn er 36 zorgwoningen voor wonen met zorg. In de woon- en slaapkamers zijn de ClimaRad 2.0 units geplaatst, in de algemene ruimtes de ClimaRad Sensa V2X units. 

© Copyright 2017 ClimaRad B.V.

Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden

volg ons op facebook linkedin twitter youtube