Home »

PRIVACY STATEMENT

ClimaRad B.V. respecteert de privacy van haar zakelijke relaties en de gebruikers van haar producten en diensten. ClimaRad B.V. verwerkt uitsluitend persoonsgegevens voor zover deze noodzakelijk zijn voor een goede vervulling van haar dienstverlening. Meer informatie over de wijze waarop ClimaRad uw privacy beschermt kunt u vinden in de privacyverklaring.

ClimaRad B.V. verstrekt geen persoonsgegevens aan derden, tenzij de wetgever dit vereist of wanneer de persoon in kwestie hier zelf toestemming voor verleent.

Als ClimaRad B.V. bij de uitvoering van taken gebruik maakt van externe dienstverleners, verlangt ClimaRad B.V. van deze externe dienstverleners c.q. verwerkers dat deze zich in gelijke mate houden aan het wettelijk kader inzake de bescherming van persoonsgegevens.

ClimaRad B.V. draagt zorg voor een goede beveiliging van alle persoonsgegevens door het treffen van geschikte organisatorische maatregelen en de inzet van moderne technische IT-voorzieningen.

ClimaRad B.V. heeft voor het toezicht op de bescherming van persoonsgegevens een Privacy Officer aangesteld en vervult de taken zoals de Autoriteit Persoonsgegevens heeft vastgesteld.

Als zich wijzigingen voordoen in onze privacyverklaring, zullen wij de gewijzigde verklaring voor u toegankelijk maken.

Werken

Woonstichting Tiwos Tilburg voldoet aan labeleisen 2023 na kantoorrenovatie

BEKIJK DEZE CASE
Zorg

Renovatie zorgcentrum De Vijf Havens te Rotterdam

BEKIJK DEZE CASE
Wonen

Transformatie Rijksmonument Oceaanhuis te Rotterdam

BEKIJK DEZE CASE

© Copyright 2017 ClimaRad B.V. Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden