U bevindt zich hier :»

PRIVACY STATEMENT

ClimaRad B.V. respecteert de privacy van haar zakelijke relaties en de gebruikers van haar producten en diensten. ClimaRad B.V. verwerkt uitsluitend persoonsgegevens voor zover deze noodzakelijk zijn voor een goede vervulling van haar dienstverlening. Meer informatie over de wijze waarop ClimaRad uw privacy beschermt kunt u vinden in de privacyverklaring.

ClimaRad B.V. verstrekt geen persoonsgegevens aan derden, tenzij de wetgever dit vereist of wanneer de persoon in kwestie hier zelf toestemming voor verleent.

Als ClimaRad B.V. bij de uitvoering van taken gebruik maakt van externe dienstverleners, verlangt ClimaRad B.V. van deze externe dienstverleners c.q. verwerkers dat deze zich in gelijke mate houden aan het wettelijk kader inzake de bescherming van persoonsgegevens.

ClimaRad B.V. draagt zorg voor een goede beveiliging van alle persoonsgegevens door het treffen van geschikte organisatorische maatregelen en de inzet van moderne technische IT-voorzieningen.

ClimaRad B.V. heeft voor het toezicht op de bescherming van persoonsgegevens een Privacy Officer aangesteld en vervult de taken zoals de Autoriteit Persoonsgegevens heeft vastgesteld.

Als zich wijzigingen voordoen in onze privacyverklaring, zullen wij de gewijzigde verklaring voor u toegankelijk maken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Voor actuele informatie over ClimaRad en haar decentrale ventilatie-oplossingen. 

Hier inschrijven

Meer technische informatie?

Klik hier

Wilt u een persoonlijk advies? 

Neemt u dan contact op via telefoonnummer: 
+31 (0) 541-358 130 of

Stuur een bericht

Nieuws

Vacature Allround service medewerker (1,0 fte) m/v

ClimaRad is op zoek naar een fulltime collega voor de functie van Allround service medewerker. Ben jij leergierig, een doorzetter en heb je technisch inzicht? Solliciteer dan direct!

Vacature Verkoop Binnendienst medewerker (1,0 fte) m/v

ClimaRad is op zoek naar een nieuwe fulltime collega voor de functie Medewerker Verkoop Binnendienst. Je krijgt een breed takenpakket wat de functie afwisselend en uitdagend maakt. Bekijk de vacature!

ClimaRad producten draadloos inregelen

Alle ClimaRad producten zijn voorzien van een RF-module waarmee de producten draadloos met elkaar kunnen communiceren. Door deze communicatie wordt bijvoorbeeld de energiebesparing geoptimaliseerd en de luchtkwaliteit verbeterd. Op dit moment wordt deze tool ook gebruikt om producten op afstand draadloos in te regelen.

Projecten

Nieuwbouw woonzorgcomplex 't Sand te Doorn

In juni 2018 is gestart met de nieuwbouw van 64 studio’s bij Bartiméus ’t Sand in Doorn voor mensen met een visuele en verstandelijke beperking. In de acht woningen met ieder acht studio’s zijn ClimaRad Ventura V1C en ClimaRad Care H1C units geïnstalleerd voor ventilatie, verwarming en koeling per vertrek. 

Nieuwbouw jongerenhuisvesting 'De Woldring Locatie' te Groningen

In Groningen zijn 435 goed geïsoleerde appartementen gerealiseerd. De ventilatie in de woon- en slaapkamers wordt verzorgd door ClimaRad Ventura V1D en V1X units. Voor de ventilatie van twee naast elkaar gelegen ruimtes hoeft bij dit type ventilatie-unit slechts één toestel te worden geplaatst.

Renovatie 135 woningen Mijande Wonen Vroomshoop Boost® concept Plegt-Vos

In Vroomshoop zijn 135 woningen uit de jaren 60 gerenoveerd in opdracht van Mijande Wonen. In dit project is het Boost® concept van Plegt-Vos toegepast waar ClimaRad BV onderdeel van is. Het is een concept voor duurzame woning- verbetering naar label A/Nul op de Meter. 

© Copyright 2017 ClimaRad B.V.

Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden

volg ons op facebook linkedin twitter youtube