U bevindt zich hier : »

PRIVACY STATEMENT

ClimaRad B.V. respecteert de privacy van haar zakelijke relaties en de gebruikers van haar producten en diensten. ClimaRad B.V. verwerkt uitsluitend persoonsgegevens voor zover deze noodzakelijk zijn voor een goede vervulling van haar dienstverlening. Meer informatie over de wijze waarop ClimaRad uw privacy beschermt kunt u vinden in de privacyverklaring.

ClimaRad B.V. verstrekt geen persoonsgegevens aan derden, tenzij de wetgever dit vereist of wanneer de persoon in kwestie hier zelf toestemming voor verleent.

Als ClimaRad B.V. bij de uitvoering van taken gebruik maakt van externe dienstverleners, verlangt ClimaRad B.V. van deze externe dienstverleners c.q. verwerkers dat deze zich in gelijke mate houden aan het wettelijk kader inzake de bescherming van persoonsgegevens.

ClimaRad B.V. draagt zorg voor een goede beveiliging van alle persoonsgegevens door het treffen van geschikte organisatorische maatregelen en de inzet van moderne technische IT-voorzieningen.

ClimaRad B.V. heeft voor het toezicht op de bescherming van persoonsgegevens een Privacy Officer aangesteld en vervult de taken zoals de Autoriteit Persoonsgegevens heeft vastgesteld.

Als zich wijzigingen voordoen in onze privacyverklaring, zullen wij de gewijzigde verklaring voor u toegankelijk maken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Voor actuele informatie over ClimaRad en haar decentrale ventilatie-oplossingen. 

Hier inschrijven

Meer technische informatie?

Klik hier

Wilt u een persoonlijk advies? 

Neemt u dan contact op via telefoonnummer: 
+31 (0) 541-358 130 of

Stuur een bericht

Nieuws

Artikel: 'Eigenzinnigheid brengt ClimaRad naar innovatieve ventilatie-oplossingen'

Terwijl ventilatiefabrikanten in de achterliggende decennia volop hun pijlen richtten op centrale systemen, koos ClimaRad haar eigen pad. Eigenzinnig werd verder gewerkt aan de doorontwikkeling van de decentrale ventilatie-units met WTW in de overtuiging dat de innovatie een eigen plaats zou verdienen. 

Artikel: 'Substantieel lager energieverbruik door decentraal ventileren in zorggebouwen'

Het elektriciteitsverbruik bij toepassing van decentrale ventilatiesystemen in gebouwen is fors lager dan in gebouwen waar de ventilatie centraal geregeld is. Ook het warmteverlies bij decentrale ventilatiesystemen is lager dan bij een centraal ventilatiesysteem.

ClimaRad partner Care Concept

ClimaRad is partner van het Care Concept: een methode waarmee gebouwconcepten voor wonen en zorg worden gecreëerd die toekomstbestendig zijn. Speciaal voor dit concept heeft ClimaRad de ClimaRad Care H1C ontwikkeld om decentraal te ventileren, maar ook om te verwarmen én koelen.

Projecten

Huize Dijckwegh te Naaldwijk

Met de herbestemming van de Bernadetteschool aan de karakteristieke Dijkweg 22 te Naaldwijk is een wooneenheid met 21 zorgappartementen, genaamd Huize Dijckwegh gerealiseerd. Huize Dijckwegh is gelegen in het centrum van Naaldwijk. Het imposante huis met een historische voorgevel heeft een rijke geschiedenis getuige de diverse details aan de binnen- en buitenzijde.

Uitbreiding kantoor Bedaux de Brouwer Goirle

Het landhuis dat in gebruik is als kantoorpand, werd gebouwd in 1937 in traditionalistische stijl en heeft kenmerken van de Delftse School. In 1950 werd aan de ach­terkant het architectenbureau gebouwd in classicistische stijl en tien jaar later een privékantoor met patio in modernistische stijl. Onlangs werd extra kantoorruimte op zolder gecreëerd.

Projecten Care Concept ClimaRad

ClimaRad heeft als partner van het Care Concept een product ontwikkeld dat decentraal kan ventileren, verwarmen én koelen: de ClimaRad Care H1C. Deze unit is projectspecifiek ontworpen en wordt al in 4 projecten van het Care Concept toegepast. De decentrale unit past perfect in het gedachtegoed van het Care Concept: de toepassing maakt het gebouw toekomstbestendig.  

© Copyright 2017 ClimaRad B.V.

Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden

volg ons op facebook linkedin twitter youtube