Vacature Hoofd Verkoop Binnendienst (1,0 fte)

Als onze Hoofd Verkoop Binnendienst weet jij hoe belangrijk het is om een gezond binnenklimaat te hebben, zowel thuis als op de werkplek. Je weet bedrijven hiervan te overtuigen en coacht jouw collega’s van de binnendienst om samen op een hoger niveau te komen. Je vindt het daarnaast ook een uitdaging om je eigen sales skills in de praktijk te gebruiken en denkt mee met ‘the bigger picture’! Ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel!

Functiebeschrijving

Als Hoofd Verkoop Binnendienst ben je een belangrijke schakel binnen ClimaRad. Je moet in jouw functie op verschillende niveaus meedenken en meewerken. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het leiding geven aan de binnendienst, maar ook voor de samenwerking en het toezicht op de buitendienst. Ook is het van belang dat je zelf meedraait op de binnendienst en zodoende bezig bent als alleskunner.  

Functie-eisen

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie;
  • Je hebt affiniteit met techniek; Je hebt inzicht en affiniteit met wet- en regelgeving;
  • Je gaat functioneel leiding geven aan de afdeling Verkoop Binnendienst;
  • Je gaat (potentiële) projecten begeleiden;
  • Je maakt offertes en geeft (ventilatie) adviezen;
  • Je vergaart informatie en doet de benodigde kennis op, welke je deelt met relaties en collega’s;
  • Je draagt bij aan een optimale samenwerking op de vestiging om zo de gestelde doelen te bereiken.

Wat bieden we je

Wij bieden je een mooie uitdaging bij een ambitieus en vooruitstrevende organisatie. Bij ClimaRad krijg je een conform markt salaris, een vaste 13e maand, 35 vakantiedagen en uiteraard faciliteren wij graag in persoonlijke groei. Je komt te werken in een leuk team met een informele sfeer waar hard werken met elkaar op 1 staat.

ClimaRad BV

Wij geloven in een gezond binnenklimaat en maximale energiebesparing en vinden dat iedereen de keuze en de mogelijkheid moet hebben om de kwaliteit van het binnenklimaat te optimaliseren. Daarom zijn wij in 2000 gestart met een uitgebreid onderzoek naar ventilatieprincipes wat in 2002 heeft geleid tot de eerste generatie decentrale warmteterugwinning (WTW) toestellen met ingebouwde sensorsturing. Deze eerste generatie is uitvoerig getest en zo ontstond in 2005 ClimaRad. Nu ruim 13 jaar later brengen wij onze jarenlange ervaring en kennis van ventilatie en verwarming dagelijks in de praktijk.

Door onze ervaring en het continue investeren in kennis, producten en mensen, zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste producent van decentrale ventilatieconcepten met WTW in Nederland. Alhoewel alles om ons heen steeds verandert is ons doel, het produceren van intelligente decentrale ventilatiesystemen waarbij het milieu en het welzijn van de mens centraal staan, altijd gelijk gebleven.

Onze producten zijn energiezuinig, betrouwbaar, comfortabel en onderhoudsvriendelijk. Wij leveren niet alleen het product, maar bieden tevens een sterke ondersteuning, zowel qua voortraject, implementatie als tijdens het na-traject, in de markt. Daarnaast voorzien we de klant van goede productdocumentatie en advies bij het uitwerken van ventilatieconcepten.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast en denk je te kunnen voldoen aan de functie-eisen? Neem dan contact op met Sterk in Bedrijf via tel. 053-2068686 of reageer direct via deze link.

24-10-2018

Terug

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Voor actuele informatie over ClimaRad en haar decentrale ventilatie-oplossingen. 

Hier inschrijven

Meer technische informatie?

Klik hier

Wilt u een persoonlijk advies? 

Neemt u dan contact op via telefoonnummer: 
+31 (0) 541-358 130 of

Stuur een bericht

Nieuws

Eerste ClimaRad S-Fans geplaatst in renovatieprojecten Amsterdam

In opdracht van Woonstichting De Key en Woningbouw- vereniging Rochdale wordt groot onderhoud gepleegd aan diverse woningen in Amsterdam. Het doel is ze gezonder, veiliger en comfortabeler te maken. De woningen worden voorzien van mechanische luchttoevoer in de vorm van ClimaRad S-Fans.

Vacature Hoofd Verkoop Binnendienst (1,0 fte)

Als Hoofd Verkoop Binnendienst ben je een belangrijke schakel binnen ClimaRad. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het leiding geven aan de binnendienst, maar ook voor de samenwerking en het toezicht op de buitendienst. Ook is het van belang dat je zelf meedraait op de binnendienst en zodoende bezig bent als alleskunner.

Uitbreiding ClimaRad Smart Solution: Smart Supply

Vanaf heden wordt aan de Smart familie nog een derde variant toegevoegd: Smart Supply. In plaats van CO2-sensoren worden de slaapkamers aangestuurd en geventileerd middels ClimaRad S-Fans.

Projecten

Renovatie appartementencomplex Den Haagacker Valkenswaard

Het onlangs gerenoveerde appartementen- complex Den Haagacker in Valkenswaard werd vernieuwd naar een eigentijds gebouw voor zelfstandig wonende senioren. De bewoners kunnen dankzij de ClimaRad ventilatie-oplossing rekenen op een automatisch geregeld en gezond leefklimaat in hun woning.

Transformatie kantoorpand De Donck Den Bosch

In een stedelijk herbestemmingsgebied in Den Bosch stond vanaf de jaren zeventig gebouw “De Donck”. Het verouderde kantoorpand was al jaren niet meer als zodanig in gebruik en werd getransformeerd naar een sfeervol en duurzaam woongebouw met 66 luxe studio’s en appartementen.

Renovatie kantoor Woningstichting Bo-Ex Utrecht

In 2018 is het kantoorgebouw van Woningcorporatie Bo-Ex in Utrecht aangepast aan de huidige eisen en aan de wens van medewerkers om het binnenklimaat te verbeteren. Er is een nieuwe klimaatkast toegepast en er zijn ter ondersteuning 17 ClimaRad ventilatie-units geplaatst.

© Copyright 2017 ClimaRad B.V.

Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden

volg ons op facebook linkedin twitter youtube