Vacature administratief logistiek medewerker (0,5 fte)

Wil jij bij een innoverend, snelgroeiend bedrijf werken en wil je onderdeel uitmaken van de logistieke afdeling, reageer dan op onze vacature!

Over ClimaRad

ClimaRad BV is een zelfstandige fabrikant van intelligente decentrale ventilatie-oplossingen. Door innovatief om te gaan met ventilatievraagstukken heeft ClimaRad in 15 jaar tijd een aanzienlijke marktpositie verworven. ClimaRad is gevestigd in Oldenzaal en heeft een eigen productiebedrijf in Sarajevo, Bosnië. Bij ClimaRad heerst een informele werksfeer, plezier in ons werk staat voorop.  

Functie-eisen

ClimaRad is op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van administratief logistiek medewerker voor 20 uur (minimaal vier ochtenden van 08.30-12.30u). Je krijgt een breed takenpakket wat de functie afwisselend en uitdagend maakt. Je bent leergierig, een doorzetter en communicatief vaardig. Je hebt affiniteit met computers en past daarnaast goed binnen ons team. 

·         Minimaal MBO+ (afgerond)

·         Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré

·         Ervaring met SAP is een pré

·         Praktisch ingesteld, zelfstandig, gedreven

·         Woonachtig in de omgeving van Oldenzaal

Werkzaamheden

·         Afhandeling van verkoop- en inkooporders

·         Bewaken voortgang bestellingen en verzendingen

·         Telefoon aannemen

·         Administratieve werkzaamheden

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast en denk je te kunnen voldoen aan de functie-eisen? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar verbeek@climarad.com of bel met ClimaRad op 0541 - 358 130. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

06-03-2019

Terug

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Voor actuele informatie over ClimaRad en haar decentrale ventilatie-oplossingen. 

Hier inschrijven

Meer technische informatie?

Klik hier

Wilt u een persoonlijk advies? 

Neemt u dan contact op via telefoonnummer: 
+31 (0) 541-358 130 of

Stuur een bericht

Nieuws

Vacature administratief logistiek medewerker (0,5 fte)

ClimaRad is op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van administratief logistiek medewerker. Je krijgt een breed takenpakket wat de functie afwisselend en uitdagend maakt. Je bent leergierig, een doorzetter en communicatief vaardig. Je hebt affiniteit met computers en past goed binnen ons team. 

Samenwerking Honeywell Customized Comfort Products en ClimaRad: TKI-subsidie ClimaRad Ventura

HCCP en ClimaRad zijn een samenwerking gestart met als resultaat de ClimaRad Ventura (decentrale all-in-one oplossing). Het project is als eerste geëindigd van de 34 ingezonden projecten van Topsector Energie van het Ministerie van Economische Zaken.

Nieuwe collega's: Marc Pouw en Marcel Roijakkers

Sinds 1 februari heeft ClimaRad er twee nieuwe collega's bij. Marc Pouw in de functie van Commercieel Technisch Adviseur voor de regio Midden Nederland en Marcel Roijakkers als Hoofd Verkoop Binnendienst.  

Projecten

Lopend project: nieuwbouw woonzorgcomplex 't Sand te Doorn

In juni 2018 is gestart met de nieuwbouw van 64 studio’s bij Bartiméus ’t Sand in Doorn voor mensen met een visuele en verstandelijke beperking. In de acht woningen met ieder acht studio’s worden ClimaRad Ventura V1C en ClimaRad Care H1C units geïnstalleerd voor ventilatie, verwarming en koeling per vertrek. 

Lopend project: jongerenhuisvesting nieuwbouw 'De Woldring Locatie' te Groningen

In Groningen is men gestart met de bouw van 435 goed geïsoleerde appartementen. De ventilatie in de woon- en slaapkamers wordt verzorgd door ClimaRad Ventura V1D ventilatie-units. Voor de ventilatie van twee naast elkaar gelegen ruimtes hoeft bij dit type ventilatie-unit slechts één toestel te worden geplaatst.

Renovatie appartementencomplex Den Haagacker Valkenswaard

Het gerenoveerde appartementencomplex Den Haagacker in Valkenswaard werd vernieuwd naar een eigentijds gebouw voor zelfstandig wonende senioren. De bewoners kunnen dankzij de ClimaRad ventilatie-oplossing rekenen op een automatisch geregeld en gezond leefklimaat in hun woning.

© Copyright 2017 ClimaRad B.V.

Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden

volg ons op facebook linkedin twitter youtube