Vacature Commercieel Technisch Adviseur regio Midden (40 uur) | ClimaRad Skip to main content

Vacature Commercieel Technisch Adviseur regio Midden (40 uur)

Ter uitbreiding van ons salesteam zijn wij op zoek naar een Commercieel Technisch Adviseur voor de regio Midden (Amersfoort): een energieke collega die enthousiast wordt van termen als duurzaamheid, een gezond binnenklimaat en oplossingen op het gebied van decentrale ventilatie i.c.m. verwarming en koeling.

De functie

Als Commercieel Technisch Adviseur ben je verantwoordelijk voor de groei van het decentrale gedachtegoed in jouw regio. Belangrijk hierbij is het actief onder de aandacht brengen van onze oplossingen bij o.a. architecten, opdrachtgevers, adviesbureaus en woningcorporaties.

Jouw succesfactoren zijn een niet aflatende inzet, sociale intelligentie en vakkennis. Dat laatste brengen wij jou wel bij, de eerste twee factoren zitten in jouw DNA. Je wordt opgenomen in een hecht team van gedreven collega’s die je te allen tijde zullen ondersteunen, daarnaast ben je gekoppeld aan de binnendienst medewerker van jouw regio.

Functie eisen

Wie ben je? Je bent een bijzonder gedreven persoonlijkheid, liefst op HBO niveau en kunt (wilt) zelfstandig werken. Als er iemand is die door zijn (of haar) gedrevenheid mensen voor zich weet te winnen, dan ben jij het wel. Ervaring in de bouwsector of installatietechniek is een pré. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Amersfoort en legt verantwoording af aan de Commercieel Directeur van de onderneming.

Wat kunnen we je bieden? Naast plezier en zelfstandigheid, een marktconform salaris met voldoende groeimogelijkheden. Natuurlijk ook zaken als een laptop, mobiele telefoon en auto van de zaak, maar dat spreekt voor zich. Je krijgt een goed opleidingstraject waar je alle facetten van ons vak gaat meemaken, net zolang tot je aan de teugels begint te trekken om er zelf op uit te gaan.

Interesse?

Reageer dan door een motivatiebrief met CV te versturen t.a.v. B. Verbeek via vacatures@climarad.com.  

Bekijk de informatie op onze website of bel met ClimaRad via 0541-358130.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ClimaRad maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de website en maximaal gebruikersgemak. Door te bevestigen via de button gaat u akkoord met dit gebruik, hierbij worden geen persoonsgegevens verzameld. Lees meer over het gebruik van cookies in onze privacyverklaring.