Climarad
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Utiliteit

Het nieuwe ClimaRad EPMaX Systeem

- 30-01-2012

In 2012 zet ClimaRad de stap van component fabrikant, naar systeem fabrikant met de introductie van het EPMaX Systeem.
 


 

  

ClimaRad zet de forse groeilijn in renovatie en nieuwbouw voor woningen, schoolgebouwen en kantoren verder door, middels een uitbreiding van het assortiment.

   
   ClimaRad Estra mv box


Medio 2012 wordt een volledig nieuwe afzuigbox geïntroduceerd. Deze box gaat de stilste in de markt worden, standaard voorzien van de nieuwste gelijkstroomventilator en draadloze communicatie.
 

    

Er wordt een intelligente koppeling gemaakt met de ClimaRad in de woonkamer. ClimaRad B.V. wil een betere invulling gaan geven aan het containerbegrip "vraaggestuurd ventileren", door nauwkeuring te bepalen waar en hoeveel geventileerd moet worden in een woning.  

 
  ClimaRad Controller


Eveneens draadloze pulsschakelaars kunnen een tijdelijk verhoogd debiet verzorgen voor keuken, toilet of badkamer. De toch al forse EPC en EPA-score van het ClimaRad basistoestel wordt hierdoor verhoogd, terwijl de bewoner rekenen mag op een gezonde luchtkwaliteit in alle vertrekken.

Nieuws
Zilverstad appartementen in Schoonhoven uitgerust met ClimaRad
Woningcorporatie Qua Wonen verhuurt binnenkort 63 ruime, energiezuinige en comfortabele huurappartementen, gelegen op de plek van de voormalige...
Awards


      

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rond ClimaRad; meld u aan voor de ClimaRad nieuwsbrief.
Waarom

Energiebesparing
én een
gezond binnenklimaat!

Copyright © ClimaRad | Disclaimer | Sitemap | Contact