U bevindt zich hier : »
»

Beursagenda ClimaRad

29 maart 2018: Vastgoed Event CorporatieNL

Op 29 maart 2018 organiseert CorporatieNL het grootse maatschappelijke Vastgoed Event voor woningcorporaties bij ICDuBo in Rotterdam, met als thema: Duurzaamheid & Innovatie.
Een dag waarop iedereen in en rond de corporatiesector samenkomt om kennis en ervaring te delen en nieuwe producten te bekijken. ClimaRad nodigt u van harte uit om hier bij aanwezig te zijn!

Bestel kaarten voor dit event en bezoek de ClimaRad stand en mini-seminar 'Van groen naar blauw':

De afgelopen jaren heeft de focus in de bouw voornamelijk op energiebesparing gelegen, terwijl gezondheid een veel belangrijker aandachtspunt is. Wij brengen 90% van onze tijd binnen door en juist daar ligt het probleem: uit diverse onderzoeken blijkt dat de luchtkwaliteit binnen nóg slechter is dan buiten. ClimaRad presenteert op dit event een nieuwe totaaloplossing die flexibel toepasbaar is, een schoon binnenklimaat garandeert en leidt tot een betere gezondheid van bewoners.

Toegangskaarten bestellen met 10% korting

U ontvangt 10% korting op uw toegangskaart door code PN-VSG18 te vermelden bij uw inschrijving. 

Voor wie is de mini-seminar en het event bedoeld?

Voor iedereen die verder kijkt dan energiebesparing en het belang van gezonde bewoners vooropstelt: Bestuurders, vastgoedmanagers en medewerkers, strategen, assetmanagers, financieel managers, gebiedsregisseurs, beleidsadviseurs, ontwikkelmanagers, portefeuillemanagers, beleggers, adviseurs, projectontwikkelaars.

Bekijk hier het volledige programma van CorporatieNL.

Locatie: Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen, Directiekade 2, 3089 JA Rotterdam.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Voor actuele informatie over ClimaRad en haar decentrale ventilatie-oplossingen. 

Hier inschrijven

Meer technische informatie?

Klik hier

Wilt u een persoonlijk advies? 

Neemt u dan contact op via telefoonnummer: 
+31 (0) 541-358 130 of

Stuur een bericht

Nieuws

De tijd zal het (venti)leren

In het artikel “De tijd zal het (venti)leren” van vakblad E&W Installatietechniek wordt woonhuisventilatie onder de loep genomen.

ClimaRad denkt mee met de klant

ClimaRad denkt mee met de klant: van projectspecifieke oplossing Leyhoeve Groningen naar standaard product

12,5 jarig jubileum ClimaRad

Afgelopen weekend, op 1 oktober 2017, bestond ClimaRad 12,5 jaar! Dit jubileum hebben wij samen met het personeel en de partners gevierd in Maastricht en Valkenburg.

Projecten

Lopend project: Renovatie 160 appartementen Hertmebrink Enschede

De twee galerijflats met elk 80 appartementen aan de Hertmebrink in Enschede ondergaan in opdracht van woningstichting Ons Huis groot onderhoud waarbij modernisering, isolatie en duurzaamheid voorop staan. (foto's: Beltman Architecten)

Nieuwbouw appartementen Indische toren Almere

In 2016 werd in de Indische buurt, aan de Makassarweg in Almere een woontoren gerealiseerd. Deze 12 verdieping tellende woontoren bevat in totaal 61 (twee- en driekamer-)appartementen waarvan het hoogste appartement het vloerniveau op 33 meter heeft. De totale hoogte van de woontoren is ruim 38 meter.

Nieuwbouw zorgcomplex Landlaan te Onstwedde

Aan de Landlaan in Onstwedde werd in opdracht van Zorginstelling De Zijlen een nieuw zorgcomplex gebouwd dat in totaal 24 appartementen bevat. B+O Architectuur en Interieur heeft het ontwerp gemaakt.

© Copyright 2017 ClimaRad B.V.

SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden

volg ons op facebook linkedin twitter youtube