Climarad
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Utiliteit

ClimaRad EPMaX Systeem

Met het ClimaRad EPMaX ventilatiesysteem, bestaande uit een ClimaRad 2.0 in combinatie met één of meerdere ClimaRad Fans, beschikt u over één van de meest geavanceerde ventilatiesystemen die momenteel op de markt beschikbaar zijn.De ClimaRad 2.0 (decentrale wtw) in de woon/ slaapkamer en de ClimaRad Fan (decentrale afzuigventilator) werken draadloos samen. De ClimaRad 2.0 zorgt voor een perfect binnenklimaat in het woonvertrek op basis van warmteterugwinning, CO2 en luchtvochtigheidssturing (RV). De ClimaRad Fan (in badkamer, toilet en/of keuken) verzorgt de ventilatie wanneer men hier aanwezig is of wanneer de luchtvochtigheid te hoog wordt. Wanneer de ventilatielucht in deze ruimtes wordt afgevoerd kan de ClimaRad 2.0 extra toevoer van verse ventilatielucht verzorgen zodat de ventilatie altijd in balans blijft.

Het hart van het EPMaX concept is de ClimaRad 2.0. Deze platte, decentrale, wtw-unit is voorzien van slimme sensoren waarmee te allen tijde het best haalbare binnenklimaat wordt bereikt. Warmteterugwinning is belangrijk om energiezuinig te ventileren én om de ventilatielucht comfortabel naar binnen te brengen. Dat wil zeggen zonder tochtklachten zoals dat met ouderwetse raamroosters wel het geval is. In de praktijk betekent dit dat al vele duizenden woningen een ClimaRad in de woonkamer hebben. De “koude” ruimtes in een woning kunnen volstaan met raamroosters. De benodigde afvoer via de natte ruimtes kan vanaf nu op dezelfde intelligente manier als in de woonkamer. Hiervoor is de ClimaRad Fan familie ontworpen. Deze ClimaRad afzuigfans ventileren naar keuze de badkamer, het toilet en/of de keuken op een fluisterstille manier, waarbij sensoren automatisch bepalen of, en hoeveel geventileerd wordt. ClimaRad BV zet hiermee als systeemleverancier de toon voor exacte ventilatie.

Het ClimaRad EPMaX Systeem is tevens uitvoerbaar met de ClimaRad MaxiBox of de ClimaRad MiniBox:


Voor meer informatie: download onderstaand de brochure.

   
Nieuws
Duurzame bouw woningen in Hooghkamer Noordhout West
In de nieuwe woonwijk Hooghkamer in Voorhout wordt een aantal duurzame twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd door Bouwbedrijf G.J. van der Hulst uit...
Awards


      

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rond ClimaRad; meld u aan voor de ClimaRad nieuwsbrief.
Waarom

Energiebesparing
én een
gezond binnenklimaat!

Copyright © ClimaRad | Disclaimer | Sitemap | Contact